
- 23 Οκτωβρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 560 Προβολή

Υλικά
150γρ. ελαιόλαδο
100γρ. χυμό πορτοκάλι
150γρ. στέβια
150γρ. γάλα
5 τεμ. αυγά
400 αλεύρι
125γρ. κουβερτούρα
¼ κουταλάκι γλυκού σόδα
20 γρ. μπέκιν
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το ελαιόλαδο τη στέβια και την σόδα για λίγα λεπτά
- Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και συνεχίζουμε το χτύπημα για 6-8 λεπτά ακόμα
- Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι το γάλα το Μπέικιν το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά
- Στο τέλος ρίχνουμε την κουβερτούρα ανακατεύουμε και αδειάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50-55 λεπτά και είναι έτοιμο.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.